مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی، ورود ثالث، پس از صدور رای دیوانعالی کشور،ارجاع مجددپرونده توسط تجدید نظر به دیوان

سلام.
یکسال پیش دیوانعالی رای تجدیدنظر رانقض نموده و رای بدوی را ابرام نموده است.
زمان اجرا بدلیل اینکه دادنامه بدوی نسبت به یکی ازطرفین غیابی بوده توسط یکی ازخواندگان واخوهی صورت گرفت و اجرا متوقف گردید.
واخواهی توسط بدوی بااستدلال اینکه دلیل خاصی نداشتن و قبلا رسیدگی ماهیتی توسط دیوانعالی کشور صورت گرفته رد شده است.
واخواه تجدیدنظرخواهی نموده ‌وپرونده به همان شعبه تجدیدنظرکه قبلا رای آن توسط دیوان نقض شده است ارجاع شده است.
دردادگاه تجدیدنظرشخص ثالثی ورود ثالث نمودندو وقت نظارت بابت ورودثالث برای چندماه دیگر تعیین نمودند.
روند ثنا مشاهده کردم تجدید نظر طی شماره…قرارنهایی صادر کرده وکسر از آمار
باوجوداینکه پرونده اصلی مختومه وبه دیوان ارسال شده است تکلیف پرونده ورودثالث چه میشود
‌قرار به هیچ یک ازطرفین ابلاغ نشده است.
با مراجعه به شعبه موضوع ابلاغ ومحتوای قرار را جویا شدم.
دفتر شعبه اعلام کرد هرقراری ابلاغ نمیشود
‌وپرونده را مجدد به دیوان بفرستیم
ایا ازلحاظ قانونی تجدیدنظر بدون درخواست اعاده طرفین خودش میتواند به دیوان ارجاع دهد؟
قاضی با توضیح دستور ارسال پرونده به دیوان را داده اند.
سوالم اینجاست کسی میتواندحدس بزندموضوع چیست؟
ایا دیوان میتواند مجددا نظر قبلی خود را نقض کند؟
ایا تجدیدنظر شکلی ایراد گرفته اند؟
ایا پرونده بدلیل اظهار نظر قبلی دادرس تجدیدنظر به دیوان فرستاده شده؟
اگرقرار رد واخواهی یا… شده بود یا امتناع ازرسیدگی چه لزومی دارد مجددا پرونده به دیوان ارسال شود.
ممنون وسپاسگذار

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده به دلیل اعتراض ثالث به دیوان ارسال شده است.چرا که حکم قطعیدر دیوان صادر شده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه بدون رضایت شما مبادرت به درج مشخصات در سایت خود نموده به هر دلیل می تواند از طریق دادسرا محل خود شکایت نمایید .