مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات پلیس

من با خانمی که به خواستگاریش رفته بودم و خانواده ها هم درجریان بودن در ماشین نشسته بودیم و مشغول گفتوگو بودیم و مدتی کنار خیابان توقف کرده بودیم که پلیس امد و سعی در باز کردن در داشت که در را قفل کرده بودم در را باز کردم و ایشان من را پیدا کرد و شروع کرد به ناسزا گفتن من هم گفتم کاری نکردیم ولی خوب پیراهنم را در آورده بودم تا جای عملی که چندسال پیش داشتم را به دختر نشان دهم و گفتن صیغه خواندید به پدر دختر زنگ بزنید دختر هم که ترسیده بود اول گفت بله ولی بعد که گفتند زنگ بزنید خیلی ترسید و گفت نه و شروع به گریه کرد ان ها هم به توهین به من ادامه دادند و حتی یک سرباز با لگد به پای من زد و در آخر گفتند زودتر گورتونو گم کنین
آیا حق شکایت از آن ها دارم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام در صورت داشتن اماره ودلایل به دادسرای نظامی شکایت کنید