مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم کیفری با حکم جلب؟!!؟!!

با سلام و وقت بخیر تبریک شب یلدا و پیشاپیش تشکر از این برنامه خوبتون در یک پرونده کیفری مواد مخدر قاضی محترم بعد از ارائه حکم نهایی وکیل دوستم جهت تخفیف مجازات لایحه زد بعد چند روز بعد پیامک پرونده دوباره ثبت شد اومد برای 22 /12 مجدداً تاریخ رسیدگی خورده و نیابت قضایی داده شده که امروز اول صبح مامورین لباس شخصی با حکم ورود به منزل و حکم جلب به منزل من و دوستم می‌ریزند خوشبختانه ما در خونه نبودیم حال با توجه به اینکه شلاق هم در پرونده داشتیم می‌خواستم بدونم چون وکیلش گفته این در رابطه با اجرای حکم هستش میرین زندان شلاق بخورین جریمه‌تونو بدین و بیاین بیرون حالا می‌خوام ببینم صحیحه یا مورد دیگه‌ای هستش تشکر از محبتتون لطفاً راهنمایی کنید
الان حدود یک ساله با وثیقه ملکی بیرونم تاریخ های خوانده شده رو هم. رفتیم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

حکم صادره باید اجرا شود.به اجرای احکام کیفری جهت اجرا مراجعه کنید