مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده مبلغ 20 میلیون دادم به کسی سفته گرفتم بدون تاریخ هستش و فقط خود طرف امضا واثرانگشت زده ومبلغ دیگری 25 میلیون دادم ک قرار بود سفته بده نداد و الان ب مشکل خوردیم چطور میشه با این سفته اون مبلغو گرفت .وآیا زندانی داره برای اون 20 میلیون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته را به اجرا گذارید و بابت مازاد وجه پرداختی به استناد مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه دهید.
درصورت محکومیت وعدم پرداخت وجه، بله

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مبلغ را قید وواخواست کرده وسپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.بله