مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر در آمدن بیع

سلام 20 سال پیش زمینی ملی استیجاری در غالب طرح های جدید کشاورزی با یک اجاره نامه به احدی از فامیل که دقیقا به مستحق للغیر بودن طرح آشنایی داشت واگذار نمودم البته طرح هنوز به علت خشکسالی هنوز اجرایی نشده. حال نامبرده اخیرا طی دادخواستی کذب وبه دور از واقعیت به دادگاه اعلام داشته که هیچ گونه اطلاعی از مستحق الغیر بودن نداشته وخواستارغرامت به ارزش روز ملک شده ودادگاه بدوی با اثبات اینکه به موضوع آشنایی داشته رای بی حقی داده که معترض وبه دادگاه تجدید نظر ارسال شده وقرار کارشناسی صادر شده برای بررسی اوصاف زمین وارزش روز آن. آیا با این اوصاف وبا عنایت به رای وحدت رویه 811 علی رغم اینکه رای دادگاه بدوی به نفع بنده هست امکان صدور رای بر غلاف رای بدوی هست یا خیر.راهنمایی چگونگی دفاع با عنایت به داشتن شاهد که انها نیز علاوه برخودم موضوع مستحق الغیر بودن بیع را ( ملی
اجاره ای بودن زمین) به وی گوشزد نمودن درحین تنظیم مبایعه نامه مورد استد عاست.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قانون تقاضای ترک تعقیب می بایست قبل از صدور کیفرخواست باشد . در دادگاه هر تقاضایی می بایست منجر و روشن باشد .