مشاوره حقوقی رایگان - حادثه

من از روی سقف 3متری کفراژ ارماتور بندی افتادم زانو پام شکست بیمارستان دولتی قبول نکرد مجبورا بردیم خصوصی وچهل میلیون هزینش شد که صاحب کار قبول نکرد حالا من برای گرفتن خرج بیمارستان ودیه وطول درمان چکار باید بکنم در ضمن صاحب کار خودش گزارش حادثه رو به بیمه وگفته من پیگیرم خواستم بدونم باید برای گرفتن هزینه ام باید شکایت کنم یا بیمه خودشون میده بیمشونم ایران

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بیمه پرداخت خواهد کرد اما میتوانید به محاکم نیز مراجعه نمایید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر میزان خسارت پرداختی دیه ناقص بود بابت کسری میتوانید طرح دعوی کنید.