مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم به علت فساد اخلاقی

با سلام .پسرم کلاس اول هست و خانم بنده به خاطر اینکه نماینده اولیا بود و رابط بین معلم و اولیا حساب میشد بیشتر به مدرسه مراجعه میکرد و معلم بیشتر با خانم بنده در تماس بود اما بعداز گذشت مدتی با توجه به فساد اخلاقی معلم وبا توجه به اینکه خانم بنده میخاست بیشتر در مدرسه کنار بچه باشه معلم از یه سری مسائل سو استفاده کرده و با تهدید خانم من شروع کرده به گرفتن عکس از چهره خانمم و چیزای بیشتر که خانم بنده فقط یه عکس از چهره فرستاده و بعداز اون برای حفظ آبرو مجبور به چت کردن شده اما بقیه اهداف معلم عملی نشده . حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید چکار کنم که این معلم رو به سزای کارش برسونم .مدارکم کامله و صدای معلم هم ظبط کردم و درتلگرام چت کرده

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بدواً به بازرسی آموزش و پرورش مراجعه و در صورت عدم پیگیری آن اداره، همسرتون به عنوان مزاحمت و سایر عناوین کیفری شکایت مقتضی رو علیه وی طرح نمایند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق حراست آموزش پرورش موضوع را پیگیری کنید