مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من به لیل پولشویی در کارت عابرم ازطرف حاکم حسابم مسدودشده وبعدازمدتی ممنوع خدماتم کردن الان پرونده مختومه شده وحدودهفت سالم هست میگذره من چگونه ازممنوع خدماتی منظوردرست بشه وحسابم ازمسدودیت دربیاد درسامانه ثناکه وارد میشم درارتباط بااین پرونده چندباربه اجرای احکام رفته ودراخرمیزنه پرونده مختومه شده چکارکنم لطفاراهنمایم کنیدخیلی به مشکل خوردم سرممنوع خدماتیم

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام به اجرای احکام مراجعه و درخواست رفع انسداد و به شعبه مربوطه ارایه بدهید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مربوطه مراجعه ودرخواست دهید