مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

من و خواهرم سر یه موضوعی دعوامون شد کار به کتک کاری رسید از هم شکایت کردیم روز دادگاه که مربوط به من بود من اعلام رضایت کردم اونم همینطور جلوی قاضی کتبی رضایت هر دو پرونده را نوشتیم و امضا کردیم و قاضی پرونده من مهر کرد در دو نسخه دادن دستمون ولی قاضی پرونده خواهرم اونروز مرخصی بود و نشد برگه رضایت بزاره رو پرونده و قرار شد فردای اونروز بره و رضایتو بزاره رو پرونده حالا نرفته رضایت بزاره و زیر قولش زده آیا با اینکه رضایت نوشته و امضا کرده میتونه مدعی باشه هنوز تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر نمیتواند مدعی باشد یعنی من باید برم دادگاه واعلام کنم که ایشون رضایت داده و الان زیر قولش زده؟یا باید صبر کنم تا روز دادگاه

یک وکیل

سلام" چشمتون روشن !

یک وکیل

تا موقعی که اعلام رضایت و گذشت کتبی به تأیید مقام محترم قضایی رسیدگی کننده به پرونده نرسد ، رضایت و گذشت مذکور فاقد اثر بوده و طرح شکایت جریان داشته و مختومه نشده است . از طریق والدین یا نزدیکان یا بزرگتر تان خواهرنان را مجاب نمائید تا رضایت نامه خود را تقدیم مقام محترم قضایی رسیدگی کننده به پرونده نماید و ختم غائله نمائید که برای دو خواهر دعوا کردن و کتک کاری قباحت دارد !!!