مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن بی گناهی

باسلام واحترام، خواهرم کارمنده ودارای پست مدیریتیه چند نفر از همکاراش گزارش های مختلفی جداگانه به حراست دادند مبنی براینک از ارباب رجوع هدیه گرفته وهرکی هدیه بده زودتر کارشو انجام میدم.... و گفته اند پول قبض بیماران را گرفته و کارشونو انجام دادم.... در حالیک هیچکدام از اینها درست نیست چیکار کنه ک بی گناهی خودشو ثابت و تبرئه بشه؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام صرف گزارش کسی محکوم نمیشود قطعا بررسی بیشتری میکنن دز صورت وجود دلايل محکوم می‌شود