مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی

سلام خسته نباشید پدر مادر من درتصادف بر اثرواژگونی خودرو فوت کردند بعنوان سرنشین و راننده مقصر هم فوت شده دادگاه رای قرارموقوفی تعغیب صادر کرد خودرو بیمه داشت راننده هم دارای گواهینامه بود فقط تعهد جانی بیمه سرنشینان مبلغ 800میلیون تومان بود ونرخ دیه امسال به مبلغ 900میلیون تومان هست میخاستم ببینم چجور وصول میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دیه سرنشینان را معمولا بیمه به نرخ روز پرداخت میکند. درصورت عدم پرداخت امکان طرح دعوی علیه بیمه و وراث راننده مقصر رادارید