مشاوره حقوقی رایگان - سلام

همسر بنده سال 96 مهریه خود را بذل و بخشش کرده و بده ضمه کرده و حق رجوع هم از خود سلب و ساقط کرده ودر محضر و سند ازدواج هم ثبت شده آیا بعد 6 سال می تواند برگرداند البته در قبال چیزی این کارو نکرده اگر برگرداند من یک خانه دارم و یک مغازه که مغازه به نام بچه هام و برادرم هست و همین طور پول در بانک فلا تقاضای عسر و حرج و طلاق کرده آیا می تواند طلاق بگیرید و اگر هم مهریه را برگرداند من چطوری می توانم پولی که در بانک دارم را کاری کنم تا به ایشان نرسد به نام بچه‌ام بکنم پول در بانک را فرار از دین نمیشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر بذل بموجب سند رسمی باشد ، خیر.
درحال حاضر باتوجه به اینکه مدیون نیستید امکان هرگونه دخل وتصرف دراموال خویش رادارید.