مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام
من یه چک دادم به کسی اونم مستقیم بدون معامله دوستانه تحویلش میده به شخص دیگه و با همون چک میرن معامله ماشین میکنن، و خریدار ماشین پشت چک برای فروشنده دوتا امضا میزنه، بعد از مدتی فروشنده که به پولش نمیرسه میره چک برگه میزنه و مجبور شدم بدون تشریفات دادسرا پولش بدم و لاشه چک و برگه بانکی بگیرم ازش و ایشون که اجرائیات ثبت رفته بود شکایت کرده بود رضایت میده و منم حسابام باز کردم، الان میخام بدونم از کسی که پشت چک امضا کرده میتونم شکایت کنم. اگه امکانش هست اسم عنوان شکایت بهم بگید، من شنیدم میگن مطالبه وجهی که مستحقش نبوده اما میخام بدونم راه دیگه هم داره یا خیر
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ، فقط می توانید از کسی که چک را از شما امانی گرفته شکایت خیانت در امانت بکنید