مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

سلام وقت بخیر
من چند وقت پیش چکی رو در وجه باجناقم صادر کردم که بتونن موبایل بخرن و مراحل انتقال آن را هم انجام دادم ولی ایشان تایید نزده‌اند و ایشان چک رو به یک موبایلی خرج کرده‌ بودند ولی چون انتقال نزده بودند چک رو دستی گرفتند و مبلغ را پرداخت کردند حال من طی تماس تلفنی با ایشان درخواست استرداد چک را کردم ولی ایشان با بی احترامی منکر این امر شدند و گفتند که چک رو خرج کردی می‌خواستم بدونم چه کار باید بکنم؟
لازم به ذکر است ایشان هنوز چک رو تایید نکرده‌اند و مورد دیگر اینکه شاهد هم دارم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه ایشان دادخواست استرداد لاشه چک طرح کنید