مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران عقد

سلام خسته نباشید حکم نفقه ی من قطعی شده و 20روز فرصت داشت پرداخت کنه ... نه پرداخت کرده نه اعسار زده تو این مدت من میخوام ببرم اجرای احکام حکممو آیا میتونه اعسار بزنه الان؟ ممنون.... و اینکه من شکایت ترک انفاق کردم 18ماهه بهم نفقه نداده اگه الان پرداخت کنه تبرئه میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بعداز بیست روز فرصت تجدیدنظرخواهی می توانید درخواست صدور اجراییه بنمایید . بعداز ابلاغ اجراییه یک ماه فرصت دارد تا دادخواست اعسار مطرح کند.