مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من دوران عقد هستم به میل خودم جدا میشم
اگه تنها برای مهریه اقدام کنم نفقم رو نگیرم
ممکنه پشیمون بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید مهریه و هم نفقه ایام زندگی مشترک خود را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود در این خصوص مشاوره تلفنی داشته باشیدمهریه نفقه اجرت المثل و سایر موارد بسیار پیچیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلیقه ای هست
بستگی به شرایط زندگی شما دارد که باید تخصصا مورد واکاوی قرار بگیرد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

اگر تمکین داشتید نفقه دارید ،در غیر اینصورت خیر
بعد شما خودتان باید تشخیص بدهید پشیمان میشوید یاخیر!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است برای هر دو اقدام کنید نهایتا اگر نخواستید رضابت می دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پشیمان شدن یا پشیمان نشدن شما بستگی به احوالات شما دارد لیکن از لحاظ جنبه حقوقی موضوع میتوان گفت که شما تنها مستحق نصف مهریه(در صورتی که نزدیکی صورت نگرفته باشد) و نفقه می‌باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه پشیمون میشید یا خیر الله اعلم ولی مهریه حق شماست انتخاب با شماست

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

با سلام برای هردو اقدام کنید اما بحث پشیمان شدن یا نشدن امری شخصی است.