مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام.من بیش از4ساله ازدواج کردم خانمم بخاطر انحطاط اخلاقی یکسره به اختلاف میخوردیم بعد از20روز از تاریخ عقدبدون اینکه من مطلع شوم علیه من بابت نفقه معوقه دادخواست تنظیم کرده بودبه مدت 6ماه.حالا باگذشت 4سال زندگی سراختلافی بدون عذر موجه منزل رو همراه فرزند مشترکمان ترک کرده و علیه من تا توانسته به دلایل مختلف شکایت کرده؛درشکایت اولش ازدروغ اتهاماتی روبه من نسبت داده که مورد قرار منع تعقیب قرار گرفت باز بابت نفقه معوقه ازدوشعبه اقدام کرده.تاقبل ترک منزلش43ماه ونیم بوده که به عقد من درامده،8ماهونیم هم میشود منزل رو ترک کرده، حالا در دادخواست هایش از یک شعبه 6ماه و از یک شعبه دیگه 38 ماه ادعای نفقه معوقه کرده، یعنی از زمان عقدتادوماه بعداز ترک منزلش ادعای نفقه معوقه کرده اون38ماه رونتونست ثابت کنه حالا اون6ماه دوران عقد مانده،چون موضوع مربوط به بیش از 3سال پیش میشود چگونه میتوانم ثابت کنم درست درتمکین من نبوده ومن نفقه شو میدادم؟بادروغهایی که ازشعبه ای که 38ماه رو ادعا کرده بوده میتوانم دروغگو بودن ادعاهایش راثابت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهادیه محلی ثابت کنید که تا تاریخ .... زیر یک سقف بودیم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید مدارک ی مثل پرینت حساب و...داشته که ادعا نمایید به او پرداختی داشه اید 2

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام هم با ادعاهای ضد و نقیض و هم با شاهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که نشوزش اثبات نشده نفقه به وی تعلق میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پرونده هنوز حکم قطعی صادر
نشده است لایحه دفاعیه دقیق حقوقی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

شما باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید تا حکم نشوز زوجه اثبات گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیق به توان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا لازم است دادخواست الزام به تمکین دهید . زوجه تا زمانی که بدون عذر موجه تمکین نکند مستحق دریافت نفقه نیست .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست تمكين دهيد و با توافق طلاق

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شهادت شهود و اگر واریزی دارید با ارایه فیش

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما را مطالعه کردم نیازمند بررسی بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید به آن پرونده استناد کنید یا از اوراق آن پرونده کپی بگیرید و در پرونده قراردهید