مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه عادی و دادن دادخواست تقسیم قانونی

سلام بنده به همراه 5برادر و4 خواهر در تقسیم نامه عادی ترکه پدرمان در جهت روشن شدن وضعیت زمین 500 متر ی متعلق به مادر مرحومان در یک بند بیان داشتیم که زمین با دید کارشناسان قیمت گذاری وبه یکی از وراث فروخته شود که متاسفانه در ذیل تقسیم نامه 2تا از خواهر ها امضا نکردن ودرقولنامه تنظیمی هم 3 نفر آنها امضا نکردن و تاکنون زمین که قولنامه اش بنام من خورده مورد نگهداری و آبیاری من هستش وهمه ساله در زمان برداشت محصول خواهر ها مزاحم می شوند واین در حالی است که 5 برادر سهم پولشان را از من گرفتند برای رفع مشکل آیا می توانم دادخواست ابطال تقسیم نامه بزنم وخواستار تقسیم قانونی توسط مرجع قضایی شوم.با تشکر