مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

سلام وکلای محترم..من اول اسفندماه سال 1400خودروبیمه کردم و شهریور سال 1401 همراه خانواده با خودرو واژگون شدیم کارشناس راهنمایی ورانندگی علت حادثه را خواب آلودگی وشتاب پی درپی وعدم توجه به جلو در کروکی گزارش کرده ..خانواده شکایت کردن رای صادرشد که من بعنوان راننده مقصر به مبلغی جریمه نقدی و پرداخت 8درصد دیه محکوم شدم وبه اجرای احکام رفتیم واجرای حکم انجام شد جریمه پرداخت کردن و اجرای احکام تمام فتوکپی پرونده بمن تحویل داد وگفت پرونده ببر بیمه..منم پرونده بستری بیمارستان بهمراه مدارکی که اجرای احکام داد بردم بیمه دانا واسفندماه 1401تشکیل پرونده دادیم آنها دیه خانواده رابه نرخ روز دادند اما دیه من کن 20درصد بود باگذشت 6ماه بعداز تشکیل پرونده شهریور ماه امسال پرداخت کردند ودیه من به نرخ دیه سال 1400 پرداخت کردندومیگن تعهد حوادث راننده درسال 1400که ماشینت بیمه کردی 480میلیون بوده وبه نرخ سال 1400دیه تورامیدیم چون راننده مقصر بودی خداوکیلی این درسته که من سال 1401تصادف کنم ودرشهریورماه سال1402 دیه منو بدن آنم به نرخ سال1400 لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرداخت خسارت راننده مقصر بستگی به تعهدات بیمه گر درهنگام تنظیم قرارداد بیمه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد بیمه ای بررسی شود و طبق سقف تعهدات بیمه عمل خواهد شد و میزان درصد ان مشخص میگردد