مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت اجناس با فاکتور

سلام شوهرم در مغازه پدر شوهرم کار میکنه شوهرم برخی از اجناس را با کارت بانکی من خریداری می‌کند و فاکتورها به اسم شوهرم هست با توجه به اینکه شوهرم برگه ای محضری مبنی بر اینکه 60 درصد اجناس مغازه متعلق به خودش هست و 40 درصد اجناس به اسم پدر شوهرم میباشد . در ضمن دستگاه کارت مغازه به اسم شوهرم هست و وجه فروش، اول به حساب شوهرم واریز شده و بعد شوهرم مبلغی از آن را به حساب من واریز کرده و خریدهای مغازه را انجام می‌دهد. تکلیف این اجناس موقع تقسیم ارث بین فرزندان پدر شوهرم چگونه است ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بر اساس مستندات سهم الارث از 40 درصد محاسبه میگرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم توافق دادخواست مهرموم و تقسیم ترکه داده شود و توسط کارشناس و قاضی تعیین تکلیف میشود