مشاوره حقوقی رایگان - ایا عدم پرداخت حق کارشناسی حق شکایت دوباره را از ما میگیرد؟

با سلام. ما منزلی خریدیم که مال غیر بوده .فروشنده متواری شده خارج از کشور .دادگاه حکم پرداخت عین پول رو داده و ما معترض شدیم .الان دادگاه 10 میلیون پول گفته واریز کنیم برای کارشناسی .متاسفانه ما در توانمان نیست پرداخت کنیم و با توجه به متواری بودن فروشنده و امکان عدم بازگشت به ایران .و اینکه امید ما به رسیدن به پولمان کم است و انگیزه به جور کردن پول نداریم .سوالم اینه که آیا اگر ما این مبلغ رو نپردازیم اگر روزی فروشنده به کشور برگردن ما دیگر امکان شکایت برای کارشناسی پرداخت پول به نرخ روز را نداریم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله دیگه امکان طرح دعوا ندارید مگر اینکه موقتا مسترد کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر شکایت شما پابرجاست حتی اگر پرداخت نکنید بهتر است با قاضی عدم توانایی بر پرداخت را اعلام کنید قیمت ده میلیون هزینه کارشناسی نداریم حتما اشتباه میکنید