مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت اجناس بر اساس فاکتور

شوهرم در مغازه پدر شوهرم کار می‌کند و شوهرم یک برگه محضری مبنی بر اینکه 60 درصد اجناس متعلق به شوهرم و 40 درصد اجناس متعلق به پدر شوهرم هست دارد . مبلغ فروش ،اول به حساب شوهرم واریز شده بعد شوهرم مبلغی از آن را به حساب من واریز کرده و خریدهای مغازه را انجام می‌دهد و فاکتورها به اسم شوهرم هستند . دستگاه کارتخوان مغازه به اسم شوهرم هست . تکلیف این اجناس موقع تقسیم ارث بین فرزندان پدر شوهرم چگونه است ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا سهم پدرشوهرشما برمبنای سهم الشرکه بین وراث تقسیم میگردد، که همسر شما نیز از آن ارث میبرد