مشاوره حقوقی رایگان - قرض و طلب

سلام
یکی از دوستان از بنده شکایت کرده با این ادعا که 6 ماه قبل به حساب بنده پول واریز کرده ک درست هستش ، ولی اون آقا این پول رو به عنوان قرض میدونن ولی من به عنوان حقوق خودم تلقی میکنم چون

من 6 ماه پیش ایشون کار غیر منظم و غیر متمرکز به صورت پاره وقت انجام میدادم ، همزمان با ماشین شخصی بنده از کرج به تهران و سفرهای بین شهری در روز یک الی دو مرتبه ، انجام امورات دفتر شخصی ایشان و ... بابت این همکاری ها شاهد هم دارم
و تمام وقت بنده رو به مدت چند ماه گرفته بودن

ولی ایشون قبول ندارن و شکایت کردن
میشه لطفا آنالیز خودتون رو از این پرونده بیان کنید ، شانس من در این که بدهکار شناخته نشم چقدر هستش ؟ آیا من با شاهدهایم میتونم ثابت کنم که اون پول حق من بوده است ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر مستنداتی مبني بر انجام کار دارید قطعا مسله قرض منتفی می‌شود آنالیز پاسخ شما در دانشگاه انجام می‌شود اینجا فقط پرسش و پاسخ در حد راهنمایی کوتاه است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بامدارکی که دارید میتوانید از خود دفاع کنید