مشاوره حقوقی رایگان - طلق با نقشه قبلی

همسر بنده طی 7 سال گذشته بطور مخفی از بنده در حالات و جاهایی که با هم بودیم فیلم عکس گرفته و از صحبتهایی که دال منزل انجام یدایم صدا ضبط نموده و حتی بدون اجازه ا مخاطبین من کپی گرفته از صفحات چت من در واتساپ و اینستا وحتی فیش های واریزی عکس گرفته...که بنده با شکی که حدود 1 ماه گذشته به ایشان کردم و باهوشیاری خودم گوشی ایشون رو برزسی کردم و متوجه شدم شکم درست است..چکار باید بکنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سوال واضح نیست فیلم‌بابت چی گرفته ؟ چرا فیلم مکالمات و فیش ها برای شما مشکل ایجاد میکنه