مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب های بانکی

سلام من چند روز قبل یه شماره ی ثابت باهام تماس گرفتن و گفتن شما توی سایت شرطبندی بازی کردین و بعدش با شماره موبایلشون تماس گرفتن و گفتن بر علیه شما شکایت تنظیم شده و باید بیاید اهواز مگه اینکه همکاری کنید وگرنه همه ی حساباتون مسدود میشه الان چند روزه حسابام مسدود شده و اون اقا هم جوابمو نمیدن و هرچیزی هم که میخواستن بهشون گفتم الان باید چکار کنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید حضورا به شعبه ای که گفته مراجعه کنید قطعا تماس از دادگاه بوده و پاسخگو نیستند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به شعبه مسدود کننده حساب حضوری مراجعه کنید