مشاوره حقوقی رایگان - وکالت پدر بعنوان ضامن به پسر جهت مراجعه به کلانتری

پسرم درشهردیگری باخودرو،با یک گاری فلافلی بصورت ناخواسته تصادف کرده وصاحب گاری مجروح شده،وماشین پسرم توقیف شده،حال پس از35 روزکلیه اموراداری انجام شده وطرف آسیب دیده ازبیمه ماشین پسرم خسارت دریافت خواهدکرد،جهت آزادشدن ماشین،کلانتری درخواست ضامن بافیش حقوقی کرده که بنده بعنوان بازنشسته دولتی بایدبه شهرستان مراجعه کنم،حالاخواستم بپرسم میتوانم به جای مراجعه خودم به کلانتری شهرستان،به پسرم دراین موردوکالت بدهم،باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. قابل وکالت نیست. خودتان با کارت شناسایی و فیش حقوقی باید بروید و فرم ضمانت امضا کنید