مشاوره حقوقی رایگان - عکس گرفتن با لباس نظامی

سلام
من دوست دختری داشتم ک چند تا عکس ازم داره که من با لباس نیروی انتظامی گرفتم و با اون عکسا تهدیدم میکنه ک میرم کلانتری میدم عکسارو و ی دونه کارت جعلی با مشخصات من درست کرده ک معلومه جعلیه و اینکه ایا بره ب کلانتری بده برای من دردسر میشه چون من هیچ کاری نکردم فقط پوشیدم عکس گرفتم الان واقعا نگرانم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر سو نیتی در کار نباشد اصولا مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محرز شدن سو نیت جهت سو استفاده از لباس اشخاص نظامی برای این جرم لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی نیست و صرف چند عکس نمی‌تواند عنوان مجرمانه‌ای را بوجود آورد‌.