مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام ودرودوممنون بخاطرزحماتتان برای ما کارگرا، من 7سال سابقه کاری دریک شرکت رادارم قراردادمان هم 3ماه 3ماه بسته میشودمن بااتمان قرارداد به خاطر کارهایی که کار فرما برام اجبار میکرد وسنوات ما رادرست نمی دادند ازکار خارج شدم بجر برگه تسویه حساب چیزدیگری امضا نکردم کارفرما عدم نیاز بهم نمیده ممنونم اگه راهنماییم کنین..

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تخلف کارفرما، از طریق اداره کار شکایت نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عدم نیاز (اخراج موجه از نگاه قانون کار) بایستی به دلیل اتمام قرارداد باشد. در این صورت قرارداد و تاریخ انقضایش و عدم تمدید آن سندی است برای عدم نیاز کارگر
عدم نیاز (اخراج موجه از نگاه قانون کار) بایستی به دلیل اتمام قرارداد باشد. در این صورت قرارداد و تاریخ انقضایش و عدم تمدید آن سندی است برای عدم نیاز کارگر.