مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارفرما میتواند در گزارش بازرس اداره کار مداخله کند؟

سلام.
بنده با شرکت قرارداد کاری یکساله داشتم که قبل از اتمام قرارداد کاری کارفرما من رو از کار اخراج کرد در هیات تشخیص اخراج موجه شده بود به دلیل زوال زمینه اشتغال و در هیات حل اختلاف طبق ماده 25 قانون کار حکم ابقا به کار خواستم نوبت اول و دوم کارفرما نیومد در نوبت سوم قرار شد بازرس به محل کار بره جهت تحقیق از محل شرکت و گزارش رو به هیات حل اختلاف ارائه بده دلیل ان این بودکه کارفرما به تلافی حکم بازگشت به کاری که من خواسته بودم علیه بنده توسط کارگران و مشتریان خود امضا جمع اوری کرده بود که اینگونه میخواهد با هربهانه و ترفندی مانع صدور بازگشت به کار بنده شود. بنده خیلی میترسم که کارفرما به بازرس اداره کار زیر میزی بده و در گزارش بازرس نفوذ بازی در بیاره قبلا هم سابقه این جور کارها رو در دیگر موارد داشته چون ادم خیلی ثروتمندی هم هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال شما دقیقاً چیست؟ اینجا فقط یکی از ترس های خودتان را بیان کردید.....
شما اقدامات خودتان را انجام دهید و منتظر نتیجه باشید.....
ضمن اینکه تجربه ثابت کرده با بازگشت به کار هم شرایط شما احتمالاً مانند قبل نخواهد بود......
بنابراین به صورت موازی یه دنبال مار دیگری باشید...

پرسشگر :

جوابی که دادی از امار و احتمالات گفتی. بنده درمورد بازگشت به کار(حکم ابقا به کار) سوال پرسیدم. اگر می دانید پاسخ دهید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اگر برخلاف حقیقت گزارش دادند شما میتوانید اعتراض نمایید