مشاوره حقوقی رایگان - بازرس اداره کار

سلام.
برای شرکتی که پیمان کار اداره آب است، کار کردم. الان اداره کار نوبت بازرسی صادر کرده.

1- بازرس اداره کار فقط اظهارات شخص کارفرما و نماینده کارفرما را تایید میکند؟

2- اگر کارفرما و یا نماینده حضور نداشته باشند، اظهارات ناظر پروژه (ناظر پروژه کارمند شرکت آب می باشد) مورد تایید بازرس قرار می گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

منيره  آدميزاد

سرکار خانم منيره آدميزاد :

سلام نه خیر یابایدخودکارفرمادرجلسه حضورداشته باشدیانمایندشان