مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه محرز بازرس اداره کار

سلام بنده بابت 4ماه رد نکردن بیمه از شرکت شکایت کرده بودم ودر روز که ابلاغ شده بود هم من وهم نماینده شرکت حضور داشتیم که نمایندگان به صحبت‌های ما گوش دادن وارائه مدارک کردیم ولی در مشاهده رای عدم حضور خواهان در جلسه نوشته وبه ضرر من رای داده شده واز من در جلسه امضا گرفته بودن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید