مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو بدون سند

سلام و عرض ادب به وکلای عزیز بنده یه خودرو خریدم چند سال پیش از بنگاه طرف چون اشنا بود بهمون قولنامه نداد و گفت مالیات برام میاد قرار شد برای ما سند بزنه نزد خودرو به نام خودش نیست بنگاه هم تعطیل کرده بهش میگیم سند میگه نیست و گم شده چه راهکاری برای انتقال سند خودرو باید بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم بنگاه دار و هم مالک اصلی را طرف دعوی قرار داده و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید. حال که قولنامه ندارید با استشهادیه و پرینت واریز وجه باید اثبات کنید که این ماشین را خریده اید