مشاوره حقوقی رایگان - زدن قفل بر در خانه

سلام وقت بخیر
همسر من توی ماه ابان سال جاری به دنبال ضرب و جرح بنده وقتی رفتم خونه پدرم و مجدد برگشتم خونه خودم دیدم به در خونه قفل زده و اصلا هم به من خبر نداده، بنده با 110تماس گرفتم و صورتجلسه شد، مجدد چهارپنج روز بعد رفتم خونم دیدم همون قفل پابرجاست مجدد صورت جلسه شد، مدیر مجتمع و نگهبان هم زیر برگه رو امضا کردن. بعد، اواخر ابان همسرم یه اظهار نامه نوشته که سه تومن بابت نفقه ابان ریخته، و کلید قفل هم نزد نگهبانیه و بنده هم بدون اطلاع ایشون خونه رو ترک کردم. با وکیل مشورت کردم گفت جوابشو اظهارنامه بده، که بعد مدیر مجتمع گفت اصلا کلیدی به ما نداده و دروغ گفته زیر برگه رو هم مهرو امضا کرد.
الان دیشب نفقه رو نسبت به ماه قبل کمتر ریخته به حسابم.
راهنماییم کنید ایا منم باید برم دفتر خدمات قضایی درخواست شکایت بدم بابت اینکه ایشون به در خـونه قفل زده؟ اخه من اصلا کنارش امنیت روحی و جسمی ندارم. فحاشه. دست بزن داره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر همین گزارشات 110 کفایت میکند که شما تمکین کرده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید شکایت ممانعت از حق نمایید یا در این‌خصوص اظهارنامه دهید و به عدم امنیت جانی و حیثیتی خود نیز اشاره نمایید و منتظر دعوای الزام به تمکین ایشان باشیدتا ممانعت از حق توسط وی با این صورتجلسه ها و شهادت شهود اثبات شود و دعوای ایشان رد گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طی اظهارنامه ای اطلاع دهید شما کاملا کارتان را انجام داده اید