مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام من یه ماشین پراید داشتم که بابت مهریه توقیف بود در حین توقیف تصادف اتفاق می افته وماسین رو تو حیاط گذاشتم ایا میتونم رفع توقیف بگیرم وبفروشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو شما هرچند تصادفی هم باشه در وضعیت کنونی توقیف است امکان‌پذیر نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خودروی شما توقیف باشد امکان نقل و انتقال وجود ندارد جرم است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، تا توسط توقیف کننده رفع توقیف نشود امکان رفع توقیف ندارید مگر اینکه مال دیگری معرفی کنید و ماشین را رفع توقیف کنید .