مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام خسته نباشید
بنده به علت تصرف عدوانی مقداری از زمینهای زراعی پدرم شکایتی رو انجام دادم که یکبار به شورای حل اختلاف رفتیم و حل نشد و اونجا گفتن دوماه دیگه ابلاغیه میاد برای دادسرا.که بعد دوماه ابلاغیه نیومد و تا چهار ماه گذشت باز ابلاغیه نیومد و من لایحه دادم که بعد دوهفته ابلاغیه اومد برام و موضوع ابلاغ و احضاریه جهت انجام کاری ذی سمت و مهلت و 7روز زده.وعلت ابلاغ و اخذ توضیح زده.حالا فردا روز آخر مهلت اولا شهرستان و بعد هم من به علت مشغله کاری و....نتونستم برم و فردا هم نمیتونم برم.سوال اینکه آیا فردا فقط حضور من لازم یا اون طرف دعوی هم باید باشه.بعد اگر با یکی دو روز تاخیر برم فایده ای داره با نه.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم ، بهتر بود با ارسال لایحه ، شکایت خود را توضیح می دادید و علت عدم امکان حضور خود را اعلام می‌کردید ، به نظر بدون توضیحات شما پرونده را مختومه کنند .