مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب کارت عابر بانک

باسلام جهت خرید خودرو و برای واریز وجه یکی از آشنایان شما ره حساب همسرش را معرفی کرده و بخشی از مبلغ به حساب همسرشان واریز شده است این زوج از هم طلاق گرفته اند خانم ادعا کرده شوهرم کلاهبرداری کرده و از کارت بانکی ام سوء استفاده کرده است ،
سئوال ،: آیا پولی که به حساب خانم رفته را می توان پس گرفت ؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدرکی برای اثبات بدهی داشته باشد میتواند دادخواست مطالبه وجه نماید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم ، چنانچه واریز پول از جانب شما را قبول نداشته و مجدد درخواست واریز داشته باشند شما میتوانید به طرفیت همسر ایشان دادخواست داده و وجوه واریزی خود را مسترد کنید