مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

چند روز پیش یک خط تلفن ثابت از تهران بامن تماس گرفت و ادرس منزلمو مشخصاتمو بهم گفت .و گفتش که شما توی قرعه کشی شب یلدای خرید های اینترنتی برنده شدید ک کد تخفیف هستش و با ریختن 1150هزار تومان دو عدد ساعت و یک عدد گوشی سامسونگ هدیه میگیرید.منم هزینه رو براشون واریز کردم ولی دیگه خبری نشد . هم شماره تلفنشون رو دارم و هم اسکرین شات از وجح واریزی که براشون ریختم دارم.حالا باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع می‌توان مصادیق کلاهبرداری باشد قابل شکایت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از آن شخص و با بررسی استعلام از مخابرات و صاحب خط تلفن نسبت به ثبت شکایت کلاهبرداری اینترنتی اقدام نمایید در پلیس فتا نیز ابتدا ثبت کنید 096380

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم
چنانچه پولی از حساب شما کسر نشده ، طرح دادخواست حقوقی راهکاری بهتر از طرح شکایت کیفری است ، چرا که صرف دروغگویی رخ داده و ممکن است شکایت شما به جایی نرسد ، اما تقدیم دادخواست حقوقی به شورای حل اختلاف قطعا صاحب حساب را محکوم به رد مال به شما میکند ، ابتدا باید مشخصات صاحب حساب را پیدا کرده و سپس اقدام به طرح دعوا کنید .