مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام
بنده از نیروهای پیمانکاری سازمان آب هستم که درسال 1398 درحین کار در روز های اولیه اختشاشات آبان 98 دچاره اصابت ترکش جسم فلزی به دست پا شدم و مشخص هم نشد چه کسی شلیک کرده و پیمانکارم با توجه به برخورد ترکش گلوله به سازمان آب واحد که خودم خدمت میکنم نامه زدن که بنده حین ماموریت آسیب دیده ام و کپی نامه پیش خودم موجوده.
میخواستم بدونم بهم دیه تعلق میگیره از پیمانکارم شکایت کنم.
بعد اینکه شکایت پیمانکارو باید بکنم یا سازمان آب؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط پرونده. نظر کمیسیون پزشکی دارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم
چنانچه همان زمان با توجه به شرایط جامعه و استفاده از شهادت شهود و دوربین مدار بسته و ... اقدام به طرح شکایت و شناسایی مرتکب مینمودید امکان دریافت دیه از بیت المال هم وجود داشت ولی اکنون ، اصابت گلوله ارتباطی به کار شما و محیط کاری شما پیدا نمیکند که امکان شکایت علیه اداره یا پیمانکار را داشته باشید