مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام...من سه دانگ از یه ساختمان دو طبقه با حیاط و مشاع را خریدم و سه دانگ هم به نام یکی دیگه هست ...هر دو سند تک برگ با پلاک ثبتی و امتیازات جدا و بنام داریم ...مالک اون یکی سه دانگ رفته غیر قابل افرازی ملک رو گرفته و دستور فروش و قرار کارشناسی گرفته...من نمیخوام ملک رو بفروشم کارشناس هم قیمت 1،300 گذاشته که 650 بهم میرسه...آخه با این پول حتی زمینم نمیشه خرید ...چیکار کنم کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شرکاء ملک مشاعی در صورتی که توافق بر خرید یا فروش بین خویش نداشته باشند میتوانند از دادگاه دستور فروش مال مشاع را درخواست نمایند و ملک فروخته میشود و چنانچه یکی از شرکاء قصد فروش نداشته باشد صرفا میتواند مبلغ سهم شریک را پرداخت نماید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم ، ابتدا به اظهارنظر کارشناس باید اعتراض کنید که منطبق با قیمت واقعی نمی باشد تا به هیئت کارشناسان ارجاع شود ، ولیکن نمیتوانید این موضوع را منتفی کنید چرا که اگر شریک قصد بر هم زدن شراکت داشته باشد در فرض غیر قابل افراز بودن مال مشترک چاره ای جز فروش نیست ، چنانچه میتوانید سهم ایشان را خریداری کنید .