مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام سامانه ثنا توسط شخص دیگر

سلام و وقت بخیر بنده برای دادن وکالت کاری به دفتر خانه مراجعه کردم و متوجه شدم سامانه ثنا دارم در صورتی که تا کنون ثبت نام نکردم و شخص دیگری این کار را انجام داده آیا برای بنده مشکلی پیش نمایید و چگونه باطلش کنم و خودم ثبت نام کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

میتوانید از طریق اطلاع رسانی در مورد پرونده از سامانه خدمات الکتورنیک قضایی پیگیری کنید ببینید قبلا پرونده ای علیه شما طرح شده یا خیر درضمن شماره ثبت شده در سامانه ثنای قبلی مگر به نام شما نیست؟

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام دارم ، ثبت ثنا ، ثبت اطلاعات شخصی شما در سامانه قوه قضاییه می باشد که قطعا یک شماره همراه نیز در آن اطلاعات وجود دارد ، با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی از شماره ثبت شده در کارتابل خویش مطلع شده و چنانچه با شماره شخصی شما متفاوت است نسبت به ثبت شماره خود اقدام نمایید . ثبت ثنا ایجاد ضرر برای شما نمیکند بلکه اقدامی مفید است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است شخص اطلاعات شما را برای ثبت سامانه ثنا خود استفاده کرده باشد شما می‌توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و تغییر شماره موبایل اطلاعات را تغییر دهید و اصلاح نمایید