مشاوره حقوقی رایگان - جرم سرقت

باسلام برادرم بارفیقش بخاطرطلب حساب باصاحبکارش رفتن ازداخل مغازه حدود50عددکاپشن خارجی دست دوم برداشتن که بعدچندروزگیرکردن که نفری 25تاتقصیم کردن که اون یکی دیگرکه مشارکت درسرقت محکوم شده سهم خودش ازکاپشنهاروداده به دوستش براش بفروشه حالاهم3نفردرپرونده دستگیرشدن شاکی هم کاپشنهاروپس گرفته ومیگه70عددبوده آیامیتونه بخاطرردمال بخوادبه2نفردیگه رضایت بده کل مبلغ ردمال روازیکنفردرخواست کنه ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام و احترام ، چنانچه مشارکت در سرقت محرز شده باشد ، اعلام رضایت نسبت به برخی از شرکای جرم دلیلی بر مسئولیت رد مال علیه یک نفر نمی باشد ، به بیان دیگر شاکی با اعلام رضایت نسبت به برخی از شرکای جرم از حق خود نسبت به آن مجرم صرف نظر کرده و هر شریک جرم به میزان مسئولیت خویش مسئول رد مال می‌باشد .