مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله کالا توسط خریدار

با درود
مقداری قطعات خودرو فروختم به شخصی به ثمن 10000000میلیون تومان اما پرداخت نمی کند جواب تلفن رو هم نمیده نحوه شکایت و فرم شکایت رو میخواستم درضمن مدارکی ندارم ولی شاهد دارم تراشکاری که به او قطعه دادم براش آماده کرده میخواستم راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاترخدمات قضایی به استناد شهادت شهود و… ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید