مشاوره حقوقی رایگان - معافیت

سلام بنده سال 96 به خدمت اعزام شدم و بعد از گذراندن 6 ماه به علت مشکلات شدید روحی
اعم از فشار روحی استرس اضطراب و نگرانی و افسردگی نتونستم به خدمتم ادامه بدم لکنت زبان و تیک عصبی ناشی از مشکلات روحی روانی هم دارم وقتی با یه فردی مواجه میشم زبانم بند میاد و نمیتونم صحبت کنم و در گفت گو با اطرافام نمیتونم صحبت کنم و دارای مدرک تحصیلی سیکل هستم
آیا میتونم معافیت بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام‌ قاعدتا خیر ولی جهت اطلاع بیشتر به ارگان مربوطه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در گذشته پاسخ داده شده است.