مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله فروش امتیاز مسکن ملی

با سلام وقت بخیر
من یک امتیاز مسکن ملی داشتم، حدود 700 میلیون خرج کردم تا رسید به مرحله اسکلت، چون نمیتونستم ادامه بدم و وام آزاد نشد و پول نداشتم، مجبور شدم که امتیاز رو بفروشم به مبلغ یک میلیارد تومان، دقیقا 24 ساعت بعد از نوشتن قولنامه رفتم بنگاه و گفتم من پشیمونم, میخوام فسخ کنم.
میخوام برم راه و‌شهرسازی انصراف بدم،
خرید و فروشش غیر قانونیه، من میخوام برم راه و شهرسازی انصراف بدم بهتره.
بنگاه دارهزار و یک بهونه اورد که نمیشه، امکان نداره باید خریدار راضی بشه , خریدار هم الان سه شبانه روز شده جواب تلفنم رو نمیده!!
فقط 170 میلیون بیعانه زده به حسابم، هیچ چکی هنوز از بنگاه نگرفتم، نسخه قولنامه به من ندادند و یک چک 3 میلیاردی بابت ضمانت هم دادم دست بنگاه و به اسم خریدار همون لحظه ثبت صیاد کردم.
الان من هر چی میگم بیاین فسخ کنیم، جوابم نمیدهند.

میتونم برم شکایت کنم؟؟ با توجه به اینکه خرید و فروشش ممنوع بوده، شکایت کنم برام دردسر نمیشه؟؟

ضمنا تو قولنامه نوشته بودن اگر من در بین کار برم راه و شهرسازی امتیازم رو پس بگیرم یا بدم به شخص دیگه ای، باید خسارت خریدار رو بدم.

لطفا راهنمایی کنید که من چطوری میتونم فسخ کنم؟
همون شب اول و در کمتر از 24 ساعت گفتم بیاین فسخ کنید , من بیعانه رو همین الان برگردونم به حسابتون.
اما جوابم ندادند.
بنگاه دار هم خیلی طرفدار خریدار هست.با هم دستشون تو یک کاسه هست!!
گفتم هنوز 24 ساعت نشده،
اما حرفم گوش نمیدن.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکار‌میتونم بکنم برای فسخ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این معامله اعتبار قانونی ندارد شما باید اظهار نامه برای آمادگی استرداد وجه برای خریدار ارسال نمایید البته چک ضمانتی که داده اید بدون شک برای شما دردسر خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
آنچه در اینجا اهمیت دارد قرارداد شما است که می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد اما اصولاً در قرارداده هر یک از طرفین اگر بخواهند از حقوقی که دارند بهره‌مند شوند در ابتدا می‌بایست مطابق قرارداد تعهدات خود را انجام داده و یا الزام طرف مقابل را خواسته باشند