مشاوره حقوقی رایگان - میزان مهر السنه

با سلام و احترام
در سند ازدواج میزان مهریه بدین صورت درج شده است:
مهر السنه حضرت زهرا (س) به انضمام 114 عدد سکه تمام بهار آزادی.
میزان مهر السنه چقدر است و بر چه اساس محاسبه می شود؟
در رساله مراجع تقلید میزان آن حدود 1250 گرم نقره ذکر شده است اما در برخی از سایت ها گفته شده که به قیمت روز، معادل 21 عدد سکه بهار ازادی است. در دادگاه چه میزان مد نظر قرار داده می شود؟
لازم به ذکر است که در زمان عقد، زوج به منظور تبرک آن را درج کرده و از میزان و نحوه محاسبه آن آگاهی نداشته است.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قیمت 1250 گرم نقره باید دریافت شود چرا که مهرالسنه حضرت زهرا نقره بوده..... 21 عدد سکه بهار آزادی محاسبه ای است که بر مبنای یک مقطع تاریخی گرفته شده است... روایات حاکی از این است مهریه حضرت پانصد درهم بوده درهم یعنی سکه نقره... روایات می گویند در زمان حضرت هر 10 درهم معادل یک دینار(سکه طلا) بوده اما امروز این معادله درست نیست.... البته این نظر شخصی بنده است و تا به حال رایی از دادگاه برای این موضوع مشاهده نکردم.