مشاوره حقوقی رایگان - مشکل روحی و افسردگی و سابقه خودکشی

با سلام من 10 ساله ازدواج کردم دوتا دختر دارم و خانوم من افسردگی داره از روز اول که وارد زندگی شدیم و همسرم خونه خودم نمیتونه بمونه صبح میگه منو ببر خونه پدرم و شب موقع خواب بیا دنبالم و اگه نبرم بدون اجازه من میره و از من تمکین نمیکنه و خودش بهم گفت که بچگی یه اتفاقی برام افتاده افسردگی گرفتم بیش از 10 یا 15 باره ترک منزل کرده و می‌رفته خونه پدرش و تا چند ماه خونه من نمیاد دوبار ازش شاکی شدم.
و یه بار هم خونه پدرش که بود با مادرش بحث میکنه و خودکشی میکنه و بیمارستان پرونده داره الان میخوام ازش جدا شم به خاطر بیماریش دادگاه میتونه مهریه شو برام قسط بندی کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، با توجه به شرایط مالی شما مهریه قسط بندی میشود‌.