مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من ابلاغیه برام اومده ک کلاهبرداری اینترنتی انجام دادی در شهر اهواز ولی من اصلا اطلاع نداشتم حالا باید چطوری بیگناهی خودمو ثابت کنم با سیم کارتم کلاهبرداری کردن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ شعبه باشید.
اگر از اهواز احضاریه داشتید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که در شهر دیگری ساکن هستید و درخواست بدید پرونده به دادسرای شهر خود ارسال بشه.

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

. با سلام و عرض ادب .
در شروع پاسخ شما باید عرض کنم که بستگی داره.

1. اول به اینکه شما در اولین فرصت ممکن نبود سیم کارت خودتون رو با ابطال سیم کارت یا با اطلاع به دفاتر مخابراتی همراه اول یا ایرانسل اعلام کرده باشین . که ظاهرا این کار رو نکردین.

دوم اینکه از تعریف قانون در خصوص جرم کلاهبرداری آگاه باشین

کلاهبرداری بصورت خلاصه انجام دادن یک تعداد عمل در راستای تظاهر .
یا دادن وعده های مختلف به دارندگان اموال
درجهت جلب اعتماد آنها که نتیجه ء اعتماد به این اعمال متظاهرانه مثلا دادن کارت تبلیغ یک کار یا یک شرکت به همراه شماره حساب شرکت جهت واریز مبلغ بیعانه در برابر کاری که هنوز انجام نشده
یا توسل به دروغ و وعده های غیر واقعی
به عنوان مثال قرض گرفتن صد هزار تومان از شما برای خرید یک کالای دویست هزار تومنی
با این وعده دروغی که این کالا در شهرهای مرزی یک میلیون تومن‌ ارزش دارد که در صورت فروش آن کالا شما هم صد هزار تومن خود را دریافت خواهید کرد و هم چهارصد هزار تومن منفعت خواهید برد.
که نتیجه این میشود علاوه بر اینکه چهارصد هزار تومن منفعت وعده ء دروغی برای انتفاع شما بوده شما صد هزار تومن خود را هم از دست میدهید .

اما بصورت کلی متخصصان حوزه ء سایبری
کلاهبرداری اینترانتی رو به شش دسته تقسیم کرده اند .
1. قمار و شرط بندی
2.فروش حساب کاربری بازی‌های آنلاین.
3.کلاهبرداری اینترنتی با رمز پویا
4. برنامه‌های رژیم غذایی
5.کلاهبرداری با شماره تماس‌های مختلف
6.فیلترشکن‌ها راهی برای دزدی اینترنتی

اگر کلاهبرداری به اسم و با سیم کارت شما
صورت گرفته باشد به یکی از این شش شیوه انجام شده است .

که در این خصوص با کمی مطالعه در مورد هریک از این شش شیوه میتونین دفاع قابل قبول و محکمه پسندی در قبال اتهام وارده به خودتون به عمل بیارین .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضور پیدا کنید و دفاعیات خود را بگویید به پرینت مکالمات خود می‌توانید نیز استناد نمایید