مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام
حدود 10 سال پیش بدلیل اینکه هنوز به سن قانونی نرسیده بودم یکی از آشنایان برای من سیمکارتی به نام خودش خرید بعد از مدتی بنده این سیمکارت را به یکی از دوستانم دادم حالا برای اون بنده خدا که سیمکارت به نامش هست ابلاغ اومده که کلاهبرداری اینترنتی کردی بنده هم هر ابلاغی که براش اومد همراهش به دادگاه رفتم و اعتراف کردم سیمکارت دست من بوده و بعد از چند هفته به یکی دیگه دادم یکی دو تا شاهدم دارم که سیمکارت دست اون شخص سوم بوده میخواستم ببینم چند درصد امکانش هست محکوم بشم؟ باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

پاسخ ها :

کلاهبرداری اینترنتی با سیم کارت دیگری سوء استفاده از سیم کارت دیگری کلاهبرداری اینترنتی اثبات بی گناهی مالک سیم کارت سیم کارت کلاهبرداری