مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرادای اینترنتی با سیم کارت به نام من

سلام . خسته نباشید
سال 97 با سیم کارت رایتل که بنده گم کردم کلاهبرداری شده و من خبر نداشتم تا 3 ماه پیش تا اینکه برای من پیام اومد که به شعبه کیفری مراجعه کنید و متوجه شدم برای من 3 سال حکم اومده درخواست واخواهی دادم میخواستم بدونم با توجه به اینکه پول تو حساب کسی دیگه رفته و دریافت شده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم از این موضوع چطور میتونم بیگناهی خودم رو اثبات کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مالک سیم کارت باشید مسئولیت برعهده شماست و برای رهایی از این موضوع نیاز به ادله و دفاعیات مسجل دارید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه سیم کارت گم شده بود باید دلیل ارائه دهید