مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

ممنون میشم از لطفتون من یه سیمکارت داشتم ایرانسل از این سیمکارت استفاده آنچنانی نکردم چونکه یه خط دیگه ای دستم بوده همیشه. این سیمکارت گم شده بوده منم اصلا اطلاع نداشتم از این موضوع نرفته بودم بسوزانمش دوساله هست که سربازی بودم الان فهمیدم که از این سیمکارت سو استفاده کردن واسه کلاهبرداری زنگ زدن گفتن برنده مسابقه شدید طرف هم رفته نمیدونم چیکار کرده 1میلیون 800 و یکی 400هزار تومان اولی بیرجند بوده دومی از مشهد رفته از حسابش الان واسه من محکومیت اومده اونی که مشهد بوده ولی اون که بیرجند بوده این ماه دادگاه هست. البته مشخص. الان که این پولها رفته به چه حسابی. الان هم من نه سامانه داشتم که ابلاغ بشه نه چیزی منم این موضوع وقتی فهمیدم که جلو حسابم بستن. الان کلا حساب هامم هست که همچین پولی به حسابم نیومده بیشترین پولی که بود 300هزار اونم حقوق سربازیم بوده این مدت هم خدمت سربازی بودم لیست حضورم تو پادگان هست من خودم کرمانشاه هستم. این پرونده مشهد و بیرجند اونجا کلاهبرداری شد.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید با ادله و سایر قراین و امارات خود را تبرئه کنید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر مهلت اعتراض به رای صادره تمام شده دادخواست اعاده دادرسی به همان شعبه که را قطعی داده بدهید